top of page

Over BuZZonder - the sound of healing - Breda

'In the beginning there was Sound' 

Welkom op mijn website! Hier kun je informatie vinden over de behandelingen en sessies die ik verzorg, namelijk Massage en (Sound)Healing.

 

Vanuit mijn werk als musicus en sportinstructeur heb ik altijd een interesse gehad in de voordelen van klank en trilling en sport en gezondheid.

Bij BuZZonder gaan fysiek- en mentaal/energetisch welzijn samen hand in hand!

Door situaties in het dagelijks leven krijg je regelmatig te maken met langdurig werken in dezelfde houding, overbelasting van spieren en gewrichten, vaak in combinatie met een bepaalde mate van stress en prestatiedruk.

 

Zorg goed voor je lichaam en geest!!!!

Door regelmatig een massage te nemen houd je je spieren en gewrichten soepel. Na een massagebehandeling kun je jezelf als herboren voelen, alsof alle bewegingen in je lichaam vanzelf gaan, waar dat eerst niet ging. Een massage kan herstelbevorderend en ontspannend (na fysieke inspanning) of voorbereidend en activerend (voordat je bijvoorbeeld gaat sporten of werken) aangeboden worden. Net wat je nodig hebt!

Met een één op één Soundhealing-behandeling is het mogelijk om van je gevoel van stress flink te reduceren.

Door de werking van Tibetaanse klankschalen krijgen de hersenen een signaal van 'veiligheid', waardoor je minder stress ervaart. Met een vorm van coaching met een holistische visie kunnen we verder de diepte ingaan, de oorzaak van de stress opzoeken en samen hieraan gaan werken. 

Naast één op één behandelingen verzorg ik regelmatig klankreizen/klankschaalsessies voor groepen. Houd hiervoor de events in de gaten op deze website, of op de socials!

Heb je een leuke gelegenheid voor een groepsessie, neem dan contact op!

Bijvoorbeeld voor een bedrijfsactiviteit, in combinatie met je yogales, in een woongroep of zorginstelling, een babyshower, of wat je zelf nog allemaal zou kunnen bedenken!

 

Kijk even rond op mijn website, zie wat bij je past, en neem contact op voor een afspraak. Ik hoop je snel te zien!

 

Kijk bij Contact en Reserveren om een afspraak te maken!

Warme groet,

Joost van Genugten

cbf_6938-183_bew2.jpg

Visie

Events

  14-15-16 juli    Healing Festival    Lage Vuursche

 9 september  Happy Life Festival  Oosterhout (NB)

24 september Soundjourney Zero-Point Breda

-Ingrid-

 

Wow wat een bijzondere ervaring! De trillingen van de klankschalen zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt en alles om je heen even vergeet en een stuk energieker weggaat dan je binnenkomt. Zelfs de pijntjes die ik had zijn nu een stuk minder. En niet onbelangrijk: Joost is kundig en integer. Iedereen zou zichzelf af en toe dit uurtje bij Buzzonder moeten gunnen.

bottom of page