top of page

Over BuZZonder - the sound of healing - Breda

'In the beginning there was Sound' 

Welkom op mijn website! Hier kun je informatie vinden over de behandelingen en sessies die ik verzorg, namelijk massage, energetisch werk en soundhealing.

 

Vanuit mijn werk heb ik altijd een interesse gehad in klank en trilling en in sport en gezondheid.

Sinds 1997 ben ik werkzaam als musicus (tubaïst, muziekdocent en dirigent) en

sinds 2018 groepslesinstructeur van diverse lessen van Les Mills®. 

 

Als uitvoerend musicus en fanatiek sporter besef ik me heel goed hoe belangrijk het is om je spieren en gewrichten soepel te houden. In het dagelijks leven zitten we vaak lang achter elkaar in dezelfde houding, waardoor gemakkelijk blessures kunnen ontstaan. Naast regelmatig bewegen kan regelmatig ontvangen van een massage voorkomen dat je blessures krijgt, of ertoe bijdragen dat je sneller en beter herstelt van een blessure.

 

Echter is het niet altijd zo dat blessures alleen ontstaan door fysieke oorzaken. Heel vaak zijn ze gelinkt aan diepere oorzaken die op energetisch niveau liggen. De  blessures komen vaak voort uit energetische blokkades als gevolg van stress, met wat voor oorzaak ook,  Door dieper te kijken dan alleen de fysieke ongemakken kunnen we samen erachter komen waar de bron van deze klachten ligt, om vervolgens een traject af te spreken waarin we gaan werken aan de oorsprong.

 

Naast één op één behandelingen verzorg ik regelmatig klankreizen/ klankschaalsessies voor groepen. Houd hiervoor de events in de gaten op deze website, of op Social Media.

Ook is het mogelijk om een klanksessie op maat te bespreken. Bijvoorbeeld voor een bedrijfsactiviteit, in combinatie met je yogales, in een woongroep of zorginstelling, een babyshower, of wat je zelf nog kan bedenken.

 

Kijk even rond op mijn website, zie wat bij je past, en neem contact op voor een afspraak. Ik hoop je snel te zien!

 

Kijk bij Contact en Reserveren om een afspraak te maken!

Joost van Genugten

cbf_6938-183_bew2.jpg

Visie

Energie is overal, alles is energie. Energie wordt altijd doorgegeven, het stopt nooit. De manier waarop energie wordt doorgegeven is deels afhankelijk van de intentie die we er zelf in stoppen.

 

Door gebeurtenissen in het verleden of negatieve energie in je omgeving is het niet altijd gemakkelijk om positieve energie te volgen. Conditionering en verwachtingen van anderen kunnen soms belemmeren dat je doet wat je eigenlijk zou willen doen. Dit kan stress opleveren, met eventueel fysieke, mentale of

emotionele problemen als gevolg.

Maak kennis met de diepe werking van massage, Soundhealing, Energetic Sound Touch en VortexHealing® waarmee ik op (onder)bewust niveau jouw energielevel weer een positieve boost geef

Events


BuZZonder Sound Experience

Locatie: Yogasite, Dr. Struyckenstraat 165, 4812 BC,  Breda

Zondag 2 april van 11.00-12.30 uur

(optioneel met lunch verzorgd door Yogasite)

Inloop 10.45 uur

Zaterdag 6 mei van 11.00-12.30 uur

(optioneel met lunch verzorgd door Yogasite)

Inloop 10.45 uur

Entree: 20,- p.p. (incl. koffie/thee en een kleine versnapering na afloop)

-Ingrid-

 

Wow wat een bijzondere ervaring! De trillingen van de klankschalen zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt en alles om je heen even vergeet en een stuk energieker weggaat dan je binnenkomt. Zelfs de pijntjes die ik had zijn nu een stuk minder. En niet onbelangrijk: Joost is kundig en integer. Iedereen zou zichzelf af en toe dit uurtje bij Buzzonder moeten gunnen.

bottom of page