top of page

Over BuZZonder - the sound of healing - Breda

'In the beginning there was Sound' 

Welkom op mijn website! Hier kun je informatie vinden over de behandelingen en sessies die ik verzorg, namelijk  Sound)Healing en Massage.

 

Vanuit mijn werk als musicus heb ik altijd al interesse gehad in de voordelen van klank en trilling op lichaam en geest. Muziek kent vele functies en kan alle emoties losmaken die je jezelf maar kunt bedenken. Sinds 2021 ben ik bezig met een zoektocht naar de verdere effecten die klank en trilling teweeg kunnen brengen. Vanuit deze zoektocht heb ik een opleiding tot Energetic Sound Touch therapeut en Sound & Resonance practicioner gevolgd, waar ik ervaren en geleerd heb wat je allemaal kan bereiken met klank en trilling.

Daarnaast heb ik ook VortexHealing ontdekt: een healing art in de traditie van Merlijn, die mijzelf enorm veel gebracht heeft, en die ik ook voor jou kan inzetten!

Naast musicus, ben ik ook al jaren actief als instructeur van groepslessen bij diverse sportclubs. Van daaruit is mijn interesse voor massage ontstaan. In 2023 rondde ik een opleiding sportmasseur af. 

Bij BuZZonder gaan fysiek, mentaal en energetisch welzijn samen hand in hand! Door situaties in het dagelijks leven krijg je regelmatig te maken met een bepaalde mate van stress en prestatiedruk,

wat een weerslag heeft op je energetische, mentale en fysieke welzijn.

 

Zorg goed voor je lichaam en geest!!!!

Met een één op één Soundhealing-behandeling is het mogelijk om van je gevoel van stress flink te reduceren.

Door de werking van Tibetaanse klankschalen krijgen de hersenen een signaal van 'veiligheid', waardoor je minder stress ervaart. Met een vorm van coaching met een holistische visie kunnen we verder de diepte ingaan, de oorzaak van de stress opzoeken en samen hieraan gaan werken. 

Naast één op één behandelingen verzorg ik regelmatig klankreizen/klankschaalsessies voor groepen. Houd hiervoor de events in de gaten onderaan deze pagina, of op de socials!

Door regelmatig een massage te nemen houd je je spieren en gewrichten soepel. Na een massagebehandeling kun je jezelf als herboren voelen, alsof alle bewegingen in je lichaam vanzelf gaan, waar dat eerst niet ging. Een massage kan herstelbevorderend en ontspannend (na fysieke inspanning) of voorbereidend en activerend (voordat je bijvoorbeeld gaat sporten of werken) aangeboden worden. Net wat je nodig hebt!

Naast één op één behandelingen verzorg ik regelmatig klankreizen/klankschaalsessies voor groepen. Houd hiervoor de events in de gaten op deze website, of op de socials!

Heb je een leuke gelegenheid voor een groepsessie, neem dan contact op!

Bijvoorbeeld voor een bedrijfsactiviteit, in combinatie met je yogales, in een woongroep of zorginstelling, een babyshower, of wat je zelf nog allemaal zou kunnen bedenken!

 

Kijk even rond op mijn website, zie wat bij je past, en neem contact op voor een afspraak. Ik hoop je snel te zien!

 

Kijk bij Contact en Reserveren om een afspraak te maken!

Warme groet,

Joost van Genugten

cbf_6938-183_bew2.jpg

Visie

Events

  

 Iedere woensdagavond één op één Soundhealing of VortexHealing consult

bij Zero-Point Breda

24 april 2024 Klankreis, bij Happynings Soundhealing Breda

23 mei 2024 Klankreis bij Happynings Soundhealing Breda

9 juni Spring Festival, open dag van Zero-Point Breda

16 juni 2024 Klankreis, bij Zero-Point Breda

-Ingrid-

 

Wow wat een bijzondere ervaring! De trillingen van de klankschalen zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt en alles om je heen even vergeet en een stuk energieker weggaat dan je binnenkomt. Zelfs de pijntjes die ik had zijn nu een stuk minder. En niet onbelangrijk: Joost is kundig en integer. Iedereen zou zichzelf af en toe dit uurtje bij Buzzonder moeten gunnen.

bottom of page