top of page
icon04_rgb_kleur.png

Soundhealing en Coaching

 

Heel vaak hebben fysieke klachten of blessures een diepere, vaak stress gerelateerde, oorzaak. Met een holistische visie en een veelzijdige therapeutische behandeling met klank en trilling, ga ik samen met jou de bron van je klachten aanpakken.

 Energetic Sound Touch is een verzameling van technieken en coaching waarin klank en trilling hun werk doen. 

 Door te werken met resonantie van klankschalen en stemvorken, op of om het lichaam, kunnen blokkades op fysiek, emotioneel of energetisch niveau naar boven komen en vrijgemaakt worden. 

Energetic Sound Touch geeft een diepgaande ontspanning, die het energiesysteem weer in evenwicht kan brengen. Ik maak hierbij gebruik van de 'Energetic Release Technique', een soort pendeltechniek, waarin het lichaam zelf aangeeft wat het nodig heeft.

 

Tijdens de behandeling gebruik ik diverse technieken en werk met klankschalen en stemvorken op chakra's, meridianen, organen, reflexzones en de wervelkolom. Daarnaast is er een mogelijkheid om met een sjamaandrum te werken op zielsniveau met de Soulreveil techniek Er wordt gewerkt aan chakra's, meridianen, organen, reflexzones en de wervelkolom.

Na een intakegesprek maken we in overleg een behandelingsplan. Dit kan bestaan uit een

of meerdere behandelingen.

Effecten van Soundhealing:

- dieper werken op de kern van de klacht/oorzaak

- vermindering van (gewrichts)pijn

- maakt spieren los

- meer in contact met je eigen gevoelens, emoties, kracht en intuitie

- activeren en ondersteunen van het zelf genezend vermogen

- lichamelijke en geestelijke ontspanning, meer harmonie in denken en voelen

- meer balans op energieniveau

- het helen van blokkades in aura, chakra's en ziel 

cbf_7160-288_bew1.jpg
BuZZonder-klankschaal.png

Klankschaal

Massage

Klankschaalmassage is een fantastische manier om helemaal tot rust te komen!

 In drukke tijden is het enorm belangrijk om af en toe even goed naar

 jezelf te luisteren en pas op de plaats te maken. 

 

Bij een klankmassage wordt gebruik gemaakt van feng-gong en diverse Tibetaanse klankschalen. Door de klankschalen op het lichaam in trilling te brengen komt je energiesysteem weer in balans, voel je een diepe ontspanning en kan je even alle stress van je af laten glijden.

 

 In een behandeling van 45 minuten kun je in een diepe ontspanning komen en alle stress van je af laten vallen. Het is in overleg ook mogelijk om een korte behandeling (30 minuten) of een

uitgebreide behandeling (60 minuten) te ondergaan.

Effecten van Klankmassage:

- geeft diepe ontspanning

- stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam

- ontspant de spieren

- verlaagt stress

icon01_rgb_kleur.png

VortexHealing®

VortexHealing® is een energetische healingvorm in de traditie van Merlin, waarbij de energie haar werk doet. Het geeft een diepe healing, die ook op afstand toegepast kan worden.

Bij VortexHealing® maak ik gebruik van universele ‘Goddelijke’ energie. Alle materie in het Universum maakt deel uit van een enorm web van energie. Er wordt onderscheid gemaakt tussen het Goddelijke web vitale web (voor ons tastbare materie). Bij het toepassen van VortexHealing® maak ik tijdens een behandeling een channel tussen deze twee energievormen, en werk ik met intentie op het energiesysteem, (bijv. chakra’s, meridianen, zenuwsysteem), het karmisch systeem en organen. Daarnaast is VortexHealing® inzetbaar voor het zuiveren van een ruimte, een locatie of van materiaal.

VortexHealing® werkt op bewust en onderbewust niveau. Zo wordt niet alleen het symptoom, maar ook de onderliggende oorzaak aangepakt. Vergelijk het met het resetten van een computer.

Effecten van VortexHealing®:

- heeft een diepe helende werking

- tegen stressgerelateerde klachten en slapeloosheid

- optimaliseren van het energiesysteem

- vermoeidheidsklachten

- loslaten van patronen, issues en blokkades in je systeem

- pakt onderliggende oorzaken aan 

cbf_6875-153_bew1.jpg
cbf_7190-296_bew1.jpg
icon02_rgb_kleur.png

Klankreizen

                

Een BuZZonder Klankreis is een beleving van klank, trilling, ritme en resonantie.

Kom diep in je onderbewuste door het ritme en de klanken van de sjamaandrum, de magie van Tibetaanse klankschalen, het hoge heldere geluid van de Sansula en, helemaal uniek, de warme en rijke klanken van de tuba. Bijzonder is dat de helende frequentie 432 Hz klinkt en voelbaar is bij bovengenoemde instrumenten. Deze resonantie wordt afgewisseld met de kracht van stilte en meditatie.

 

Geniet van een moment waarin je helemaal terug kan gaan in jezelf, alles om je heen kan vergeten, en klank en trilling haar meditatieve werking kan laten doen.

Voor meer informatie, mail naar buzzonder@gmail.com, of kijk op Instagram of Facebook voor een actuele update.

_MG_7323_edited.jpg
icon05_rgb_kleur.png

Klankschalensessies

Laat jezelf helemaal tot rust komen bij de klankschalensessies van BuZZonder! 

 

Klankschalen komen oorspronkelijk uit de Tibetaans Boeddhistische gebieden in de Himalaya. Ze worden gebruikt als eetkommen, offerschalen, slaginstrumenten, relaxatie ondersteunende geluidsbronnen en als instrumenten bij het snoezelen. Elke klankschaal heeft een eigen karakter, toonzetting en klankkleur. De schalen zijn gemaakt van een koperlegering.

Met behulp van diverse formaten van Tibetaanse klankschalen, een oceandrum, energychimes en andere instrumenten kom je in korte tijd in een diepe ontspanning, waarin je even heerlijk kan resetten. Liggend op een mat of zittend op een stoel kun je helemaal één worden met jezelf.

Een sessie duurt ca. 30 minuten (mede afhankelijk van het aantal deelnemers) en kan gemakkelijk op locatie gegeven worden.

Klankschalensessies kun je inzetten:

- als losstaande klankschalen/meditatiesessie

- bij een eindmeditatie van een yogales

- als ontspanningsactiviteit in een woongroep of zorginstelling

- als ontspanningsactiviteit in het (basis)onderwijs

- als gewoon een leuke activiteit

- voor wat je zelf nog zou kunnen bedenken

Voor meer informatie, mail naar buzzonder@gmail.com, of kijk op Facebook voor een actuele update.

bottom of page