top of page

Zen Massage

 

Zen massage is een verzameling van diverse energetische massagetechnieken die hun oorsprong vinden in de Japanse Shiatsu Massage, Thaise yoga strekkingen en de zachte,

maar diep transformerende vlindermassage.

Shiatsu is een al duizenden jaren oude Japanse massagevorm. Het wordt ook wel acupressuur of drukpuntmassage genoemd. Door te werken op de meridianen kan een verstoorde energiebalans weer in evenwicht worden gebracht.

BijThaiseYogaMassage wordt gebruik gemaakt van rek- en strektechnieken op de meridianen. Massage en Yoga vloeien hier in elkaar over en geven stroming en een diepe ontspanning.

VlinderMassage is een diep transformerende massage op de rug. Bij deze massagetechniek wordt gebruik gemaakt van massageolie. Met zachte technieken op de rug worden shiatsupunten en daarmee organen, spieren en zenuwen gestimuleerd waardoor oude spanningen en blokkades kunnen loslaten. Door de transformatie komen mensen dichter zichzelf, voelen zich heler en zo licht als een vlinder. Het is een heerlijke zen- en verwenmassage voor iedereen.

_MG_7248_edited.jpg

Sportmassage

 

Met sportmassage kun je 3 doelen nastreven:

 

  • Herstellend

  • Activerend

  • Ontspannend

 

Een herstellende massage wordt ingezet na fysieke inspanning, bijvoorbeeld na het sporten, na een yogales, of bijvoorbeeld na een lange dag hard werken. Bij een herstellende massage worden spieren losgemaakt en worden afvalstoffen uit je lichaam afgevoerd naar het lymfesysteem.

 

Bij een activerende massage word je als het ware klaargestoomd voor een fysieke activiteit, dus vóórdat je gaat bewegen. Tijdens deze massage wordt ook de bloed doorstroming gestimuleerd door een actievere manier van masseren. Het effect is dat het lichaam meer zuurstof krijgt, wat kan leiden tot betere fysieke prestaties en een beter uithoudingsvermogen.

 

Een ontspannende massage is natuurlijk altijd lekker om te doen! Even helemaal niets, gewoon lekker liggen en genieten….

bottom of page